Vélemények a Gyermek Immunerősítőkről

Manuka méz
Molnár Imréné – Badacsony
“A kisfiamnak manuka mézet először akkor adtam, amikor influenzaszerű tünetek (orrdugulás, torokfájás, torokgyulladás) jelentkeztek nála. Az első pozitív jeleket már másnap észrevettem, ugyanis a torokfájás és -gyulladás okozta panaszok mérséklődtek! A manuka kiváló immunerősítő, azóta is fogyasztjuk a családban – akkor mindenképpen, ha influenzaszerű tüneteket tapasztalunk, megfázásra gyanakszunk.”

Grépfrútmag cseppek
Takáts Júlia – Pécs
“A grapefruitmag cseppeket baktériumülő és fertőtlenítő hatásai miatt kezdtem el fogyasztani.Mióta rendszeresen adagolom, azt vettem észre, hogy kevésbé vagyok fogékony az olyan korábban elkerülhetetlennek hitt betegségekkel szemben, mint a nátha, vagy az influenza. Nem beszélve arról, hogy közérzetem is sokat javult, csak úgy, mint az emésztésem. Személy szerint kissé kesernyés íze miatt jobban szeretem gyümölcslében elkeverni.”

Méhpempő
Apáti Erika – Heves velemenyek
“Általános immunerősítésre az egész család méhpempőt fogyaszt. Leginkább a serdülőkorú lányomon lehet észrevenni a jótékony hatásokat: szervezete ellenállóbb a fertőzésekkel szemben, jobb a hangulata, energikusabb.
Hallottuk, hogy a méhészeti termékeket vegyítve maximálisabb hatásfokot érhetünk el: Mi mézhez szoktuk keverni, így még az íze is kellemesebb!”

Olajfalevél
Hadnagy Péter – Sárvár
“Harmadik osztályos kisfiamnak rendeltem olajfalevél természetes kivonatot. Az őszi időszak kezdetével ugyanis a fiam rendre elkap valami nyavalyát: megfázik, meghűl, lázas lesz, folyik az orra. Tudom, hogy a hideg idő beköszöntével sok szülő szembesül hasonló problémákkal, viszont a feleségemmel együtt nem akartunk beletörődni. Elfogadható állapot vagy sem, természetes megoldást kerestünk, így jutottunk el az olajfalevél kivonatához. Napi 2x5ml-t kap a gyerek,  és örömmel tapasztaltuk, hogy megelőzésre, gyorsabb gyógyulás érdekében egyaránt sikerrel alkalmazható termék!”

Gyümölcslevek
Budai Pál – Tata
“A bodza és a gránátalma levét párhuzamosan fogyasztjuk. Emlékszem még nagyanyám jó tanácsára, mi szerint a bodza vírusölő, immunerősítő hatású! A két itallal olyan problémákat lehet orvosolni, mint felső légúti panaszok, immungyengeség, fáradtság. Arra azért ügyelek, hogy ne egyszerre adagoljam. Még ha ez nem is jelentene semmiféle problémát, jól bevált módnak tartom, hogy délelőtt bodza, délután gránátalmalé – Az első lépések a jobb egészség felé!”

Goji berry
Dr. Earl Mindell – amerikai kutató, táplálkozási szakember

„Úgy gondolom a Goji sokkal jelentősebb hatást fejt ki az általános egészségre  mint bármilyen más természetes élelmiszer vagy étrend-kiegészítő, amit az elmúlt 40 év során megismertem. Ami igazán csodálatos, hogy minden korosztálynak ajánlott!”

Omega-3
“A kislányom most lesz 6 éves. Korábban sokat betegeskedett. Légúti megbetegedések miatt 8 hónapja ügyelünk az Omega-3 zsírsavak rendszeres pótlására, az egészségesebb étkezésre. A 8 hónapos intervallum végéhez közeledve jutottunk el oda, hogy egyre kevesebbet hiányzik hasonló, immungyengeségből eredő problémák miatt az óvodából.Természetes immunerősítőként tekintünk az Omega-3-ra, de tudjuk, hogy a gyermek fejlődésében is elengedhetetlen – Mondhatni két legyet ütünk egy csapásra!”
Kolosztrum

Dr. Robert Rountree, a coloradói Helios Egészség-Center társalapítója
„A kolosztrum tele van erős immunstimuláló anyagokkal, illetve növekedési faktorokkal. További nagy előnye, hogy bél- és emésztőrendszeri betegségekkel szemben is segítségünkre lehet. Kisgyermekkorban maga a tökéletes táplálékpótló!”

Propolisz
Németh Botond – Budapest XVI.
“Amikor először kinyitottam egy üveg propolisz cseppet, az első gondolatom az volt, hogy micsoda kellemetlen illata van. Annyi jót olvastam a propoliszról, hogy nem akartam rögtön talonba tenni… Egy idő után megszoktam az ízét, illatát, és hát így utólag visszagondolva, megérte “áldozatot” hozni. Érzem, hogy energikusabb vagyok, és sokkal nehezebben döntenek le a lábamról mindenféle fertőzések, vírusok. Hogy mit gondolok most a propoliszról? – Egy szuper természetes immunerősítő!”

Egy gondoskodó anya véleménye:
“Kisgyermekes anyukaként úgy gondolom, hogy a betegségmegelőzés nagyon fontos gyermekeinknél. Ha tehetjük – már pedig szinte mindenki megtehetné – fordítsunk rá nagy gondot. Átgondolt táplálkozással, odafigyeléssel, na és persze immunerősítő készítményekkel támogathatjuk gyermekeink jobb egészségét. Szülőként a mi feladatunk ügyelni a gyermek tápanyagpótlására, és arra, hogy immunrendszere ne gyengülhessen le. Különben is, ha tudjuk hogy 12-13 éves korig a gyermekek immunrendszere nem tekinthető kifejlettnek, akkor ne hagyjuk védtelenül fejlődő szervezetét!”